Domov, Inzerce, Zajímavosti

Vilapark Klamovka: ideální bydlení pro milovníky Prahy

Jen představa, že byste opustili metropoli a začali žít na venkově, je pro vás obrovskou noční můrou? Tak přesně pro vás a další milovníky Prahy se stavební společnost Metrostav Development rozhodla vybudovat komplex, který je šitý na míru všem, co nedají na město dopustit. Projekt Vilapark Klamovka je ozdobou páté městské části a láká na luxusní bytové jednotky, které vynikají vnitřním uspořádáním i vybavením. Pro jaké další důvody koupit byt právě v této lokalitě?

117 jedinečných bytů

Rezidence Vilapark Klamovka se staví na okraji parku Klamovka a projekt sestává z osmi budov, které jsou rozdělené na dva celky. Vyšší bytovky nabízí obyvatelům atraktivní bydlení na Praze 5 s překrásnými výhledy na město a okolí, zatímco nižší viladomy zase klid a odpočinek v zelené zahradě. Všechny jednotky umožňují posezení na balkoně, na terase, na předzahrádce nebo dokonce zahradě s rozlohou až 500 metrů čtverečních. V rámci katalogu je celkem 117 položek, přičemž jsou na výběr jednotky s dispozičním řešením od 1+kk po 5+kk. Pětipokojové penthousy oslní terasou čítající přes dvě stě metrů čtverečních.

Doporučený článek:  Připálit žehličku je snadné. Doma najdete prostředky, díky kterým bude znovu dokonale čistá

Široký výběr

V jaké sekci vybrat vysněnou jednotku a volit raději s terasou nebo s malebnou zahradou? Je to jen na vás, v nabídce jsou rovněž mezonetové jednotky, které poskytují rodině dostatek soukromí. Kromě toho jsou samozřejmostí sklepní kóje, které jsou v rámci vybraných bytů zdarma, k ostatním se může dokoupit. To platí rovněž pro garážové stání v podzemí. Auto není oproti satelitům za městem ale třeba, protože oblast je perfektně dostupná městskou veřejnou dopravou. K nákupnímu centru Nový Smíchov je to jen pár zastávek tramvají.

Doporučený článek:  Kytice tulipánů může ve váze dělat radost mnohem déle. Jednoduché triky prodlouží její svěží krásu

Žít podle svého

Odstěhovat se za Prahu a dojíždět? O víkendech sekat přerostlou trávu a neužít si vůbec nic? Vilapark Klamovka potěší ty, co nedají na metropoli dopustit. Pro ty, co chtějí po práci vyrazit do víru velkoměsta nebo zajít do kina, do divadla nebo na koncert. Navíc ochuzeni nebudou ani sportovci, jen v okolí komplexu se nachází park vhodný pro běh, jízdu na kole nebo na inlinech. Nedaleko se nachází bazén i zimní kluziště.

Doporučený článek:  Jak se správně sbalit na letní dovolenou na Slovensku?