Móda

Stylový a elegantní outfit na podzim: vrstvy, barvy i hřejivý materiál

Podzim je tady a s ním také sezóna svetrů, šátků a kabátů. V podzimních měsících můžete vypadat nejen krásně a stylově, ale zároveň se cítit úžasně v hřejivém oblečení. Spojte praktickou a elegantní stránku podzimních kousků a vytvořte si šatník, ve kterém budete vždy vypadat dobře. Stačí vám přitom jen pár základních kousků a správná volba barev i materiálů.

Vrstvy

V první řadě využijte vrstvení. Začněte s tričkem, rolákem nebo tenkým svetrem. Na něj přijde klasický svetr nebo cardigan. Jako základní vrstvu můžete zvolit i košili nebo blůzu, která bude pod svetrem působit velmi jemně, elegantně a sofistikovaně.

Doporučený článek:  Přirozené obočí je znovu v módě. Jeho dokonalý vzhled podpoří posilující domácí kúra

Kabáty a bundy

Na podzim se z kabátů nejvíce hodí trenčkot, vlněný kabát, kožená bunda nebo klasické sako pro formální příležitosti. Nespoléhejte se přitom jen na klasickou černou. Hnědá kožená bunda vypadá velmi stylově. Kabát i trenčkot můžete zvolit hnědý, béžový, šedý nebo černý.

Zdroj obrázku: Freepik

Kalhoty a sukně

Chladnější počasí volá po delších kalhotách. Džíny s vysokým pasem jsou velmi pohodlné a zároveň trendy. Kožené nebo koženkové kalhoty jsou ovšem na podzim také velmi oblíbené a vypadají stylově. A nakonec můžete zvolit také midi sukni se střední délkou z těžšího materiálu, ve které se budete cítit nejen krásně, ale také v teple. Přidejte k tomu vysoké boty, hřejivý svetr a můžete vyrazit.

Doporučený článek:  Minisukně nejsou pro každého. Symbol svobody je třeba vybírat nejenom podle vaší postavy

Boty a doplňky

Kotníkové boty jsou na podzim tou nejlepší volbou. Můžete je najít v mnoha stylech, barvách i materiálech. Polobotky nebo mokasíny se také pro toto roční období skvěle hodí. Nezapomínejte ani na doplňky, jako jsou šátky, sály, klobouky nebo kožené rukavice.

Barvy a materiály

Do podzimní palety barev je ideální vínová, hořčicová, šedá, béžová, tmavě zelená nebo hnědá. Z materiálů se dívejte na teplejší materiály, jako je vlna, kašmír, bavlna nebo kůže. Zajistíte si v nich dokonalé pohodlí a zároveň všechny vypadají velmi stylově.

Zdroj: https://www.glamourmagazine.co.uk/article/autumn-outfit-ideas