Životní styl

Sebevědomí podle hvězd: Lvi vyzařují přirozenou autoritu, Raci skrývají nejistotu

Sebevědomí je velmi dobrá vlastnost. Nejenže si člověk váží sám sebe, ale také se umí perfektně projevovat na veřejnosti. Sebevědomý člověk bývá uznávaný v kolektivu, mnozí lidé mu naslouchají a mají jej za velký vzor. I o této charakterové vlastnosti nám napoví náš horoskop. Kdo je tedy na žebříčku sebevědomí nejvýše a kdo musí na svém sebevědomí zapracovat?

LEV

Lev tak jako v přírodě i mezi lidmi obsazuje v žebříčku sebevědomí první pozici. Je povahově přesvědčen, že jeho činy, cesta i volby jsou vždy správné

Doporučený článek:  Zázračný bakuchiol: sloučenina, která navrací mládí, dokáže vyhladit vrásky i zpevnit pokožku

ŠTÍR

Štír si je vědom svých chyb, ale i přesto se velmi miluje. Má dojem, že je nádherný a nepřekonatelný.

KOZOROH

Mezi Kozorohy možná najdete nepochopené lidi. Ale každopádně znají svou cenu. Nikomu nedovolí podkopat jejich autoritu a snížit jejich sebevědomí.

STŘELEC

Střelci bývají silní a osobití. Veškerou kritiku jsou schopni bez problémů přijmout. Nikdy by nedovolili, aby jim urážky od ostatních lidí bránily uskutečnit jejich plány.

RYBA

Při jednání s lidmi jsou Ryby velmi sebevědomé. Na druhou stranu v domácím prostředí se dokážou svého sebevědomí částečně vzdát.

Doporučený článek:  Odvrácená stránka digitální doby: přehlcení technologiemi je nejkratší cestou do ordinace psychiatra

BERAN

Navenek vypadá Beran jako nedobytná skála. Uvnitř něj se ovšem dějí citlivé procesy. Nedovolí ostatním, aby ho viděli při prohře.

Zdroj obrázku: Freepik

BÝK

Býci chtějí, aby si ostatní mysleli, že jsou nejinteligentnější a nejskvělejší. Býci rádi používají velká slova i gesta. Mnohdy proto, aby zakryli nedokonalé sebevědomí.

VÁHY

Pro správné sebevědomí potřebují Váhy chválu a souhlas okolí. Váha si bez povzbuzení nebude nikdy dostatečně věřit.

BLÍŽENCI

Jsou jako chameleon, mění svou povahu, vystupování i míru sebevědomí.

Doporučený článek:  Oblíbený šálek po ránu může zkazit celý den. Tyhle nápoje nalačno nikdy nepijte

RAK

Raci se velmi starají o názory ostatních, proto si věci moc berou a sebevědomí pak u nich nemá velkou šanci.

VODNÁŘ

Je věčně nespokojený s tím, co má. Zdá se mu, že by měl mít více, ale nerad ustupuje od svých zvyklostí.

PANNA

Panna sama v sobě neustále hledá chyby, a tím ztrácí své sebevědomí. Může to být velmi inteligentní a vzdělaný člověk, ale pokud sám sebe neuznává, nemá před ostatními šanci na úspěch.

Zdroj: https://stylecaster.com/feature/zodiac-signs-most-confident-1187592/